Συνεχίζει τα ευρωπαϊκά όνειρα ο Πλατανιάς, 1-0 τον Ηρακλή

Μεγάλη νίκη για τον Πλατανιά στο τελευταίο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στο πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα! Η ομάδα των Χανίων έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του Ηρακλή και με γκολ του Γιακουμάκη στο 78’ νίκησε 1-0, πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς την πέμπτη της βαθμολογίας ΑΕΚ.

Ο Ηρακλής πάλεψε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποσπάσει έναν τουλάχιστον βαθμό. Ο Πλατανιάς με αυτή τη νίκη διατηρεί ξεκάθαρες μαθηματικές ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα, αφού αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, την ΑΕΚ στα Χανιά, τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τον ΠΑΟΚ στην έδρα του και τέλος τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Σκαρντοβέλι,  Γιορέντε (46’ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μενδρινός (82’ Μαραγκός), Στανισάβλιεβιτς (66’ Γουνδουλάκης), Μανούσος, Γιακουμάκης

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Σαραμαντάς (81’ Μπαστακός), Κούρος, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (66’ Λεοζίνιο), Δώνης, Τζανετόπουλος, Γροντής, Στάμου, Αργυρόπουλος (67’ Καραγκούνης), Περόνε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα