Συνεχίζεται η κόντρα ΠΑΕ-Ερασιτέχνη στον ΠΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κόντρα μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ερασιτέχνη του συλλόγου την ώρα που ο πρόεδρος, Γιώργος Χριστοβασίλης προσπαθεί να βρει λύση για την έκδοση δελτίων των νεαρών ποδοσφαιριστών που μεταγράφηκαν φέτος στην ομάδα για να ενισχύσουν την Κ-20.

Μάλιστα, η ομάδα Νέων του ηπειρώτικου συλλόγου αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει σε θέση τερματοφύλακα τον νεαρό στόπερ Μάγκο με τον Αετό Αετοράχη (τον οποίο κατάφερε να νικήσει με το επιβλητικό 7-1), αφού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Νίκος Κολιοφούκας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ

* Στον αγώνα δεν αγωνίστηκαν οι νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές, εφόσον ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν υπέγραψε τα δελτία τους αλλά και τις καταστάσεις υγείας.

* Ο προπονητής μας της Κ20 Γιάννης Τάτσης αναγκάσθηκε να χρησιμοποιήσει τερματοφύλακα τον σέντερ μπακ της ομάδας Μάγκο, εφόσον ο Νίκος Κολιοφούκας είναι εκπαιδευόμενος και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, ο Άρης Οικονόμου τραυματίας και οι Ηλίας Πέτρου, Δημήτρης Παππάς, Γιώργος Παπαιωάννου, είναι από τους νεοαποκτηθέντας που δεν τους έχουν εκδοθεί τα δελτία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα