«Σφήνα» στον Ολυμπιακό η Έβερτον!

Η δεδομένη επιθυμία του Ολυμπιακού να αποκτήσει τα δικαιώματα του Τζόελ Κάμπελ να τον εντάξει στο δυναμικό του, φαίνεται πως θα «σκοντάψει» σε τρία βασικά εμπόδια. Στην επιθυμία του παίκτη να μείνει στην Αγγλία, στις διαθέσεις της Άρσεναλ και στην… Έβερτον!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Το τελευταίο 24άωρο κυκλοφόρησε έντονα η φήμη, ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του ταλαντούχου επιθετικού από την Άρσεναλ. Αν και το ποσό είναι μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα, δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό για τον Αρσέν Βενγκέρ και την ομάδα του Λονδίνου. Πρώτα απ’ όλα, ο Τζόελ Κάμπελ έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την επιθυμία να παραμείνει στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς οι φιλοδοξίες του είναι υψηλές και ιδιαίτερα τώρα, που προσέλκυσε όλα τα βλέμματα πάνω του, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση με την Κόστα Ρίκα, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχει έναν λόγο παραπάνω να ευελπιστεί σε μεγάλη καριέρα, στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Δεύτερον, ο Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε, επίσης, την επιθυμία να παραμείνει ο Κάμπελ στο ρόστερ της Άρσεναλ, προκειμένου να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν. Πριν την έναρξη του Μουντιάλ, ο Αλσατός προπονητής είχε δηλώσει πως ναι μεν εντυπωσίασε ο Τζόελ Κάμπελ στο ελληνικό πρωτάθλημα και βελτιώθηκε στον Ολυμπιακό, ωστόσο θα προτιμούσε να τον είχε τσεκάρει σε αγγλική ομάδα, προκειμένου να διαπιστώσει ανάλογα στοιχεία στην σαφώς ανώτερη ποιοτικό Premier League.

Τρίτον, τις τελευταίες ώρες προέκυψε θέμα… Έβερτον! Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Τζόελ Κάμπελ με την Κόστα Ρίκα άνοιξε την όρεξη στους «εφοπλιστές», οι οποίοι αναζητούν έναν επιθετικό, για να καλύψουν το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός από την Τσέλσι. Η Έβερτον, σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα, ζήτησε δανεικό τον Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ και η διοίκηση της τελευταίας το συζητάει σοβαρά. Το σκεπτικό είναι απλό. Από τη μία δεν θα χάσει τον παίκτη, η αξία του οποίου ολοένα και θα αυξάνεται και από την άλλη θα τον τσεκάρουν σε πραγματικές συνθήκες αγγλικού πρωταθλήματος. Ο δε, παίκτης, ενδιαφέρεται να παίξει στην Premier League και σαφώς μία ομάδα με το βεληνεκές της Έβερτον, θα τον ενδιέφερε σοβαρά. Εκτός της Έβερτον και του Ολυμπιακού, ενδιαφέρον για τον Κοσταρικανό έχουν εκφράσει τόσο η Ρόμα όσο και η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ωστόσο, από τα δεδομένα που έχουμε, το προβάδισμα έχει η Έβερτον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα