«Σφήνα» της ΑΕΚ για Διούδη!

Έντονο ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Σωκράτη Διούδη, υπάρχει στα Σπάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α», ο 23χρονος τερματοφύλακας θεωρείται από τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κώστα Καμπόλη, ως εξαιρετική επιλογή για τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ και η Ένωση έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να τον αποκτήσει!

Ο 23χρονος τερματοφύλακας με ύψος 1,89 άφησε άριστες εντυπώσεις ως… νιάτο στις μικρές Εθνικές ομάδες, εντυπωσίασε με τα προσόντα του και στον Άρη, αλλά οι Βέλγοι της Μπριζ δεν τον υπολογίζουν διότι έχουν υπεραριθμία στις θέσεις των τερματοφυλάκων και το καλοκαίρι μάλλον θα τον αφήσουν ελεύθερο. Βέβαια, αν αντιληφθούν έντονο ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να ανανεώσουν το συμβόλαιό του για ένα χρόνο (κρατάνε αυτό το δικαίωμα), προκειμένου να αποσπάσουν ένα ποσό κοντά σε αυτό που διέθεσαν για να τον αποκτήσουν (περίπου 250.000 ευρώ).

Στον Πανιώνιο ο Διούδης τα πάει καλά, οι «κυανέρυρθοι» εσχάτως έβαλαν καλά λεφτά στα ταμεία τους και δεν αποκλείεται (ή μάλλον είναι πολύ πιθανό) να μπουν κι αυτοί στο «κόλπο». Όπως και να έχει, εκείνοι που χαίρονται με την εξέλιξη του Σωκράτη είναι οι Βέλγοι της Μπριζ. Στην ΑΕΚ υπάρχει και η εκκρεμότητα Μπαρόχα, καθώς ο Βενεζουελάνος είναι δανεικός στην ελληνική ομάδα και θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό στην Καράκας αν θελήσουν να τον αποκτήσουν με κανονική μετεγγραφή. Ο Διούδης, βέβαια, είναι Έλληνας και δεν απασχολεί θέση ξένου, μικρότερος σε ηλικία και μάλλον πιο φτηνός, οπότε έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Μπαρόχα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα