«Σφήνα» της Παρί Σεν Ζερμέν για Τσάβι!

Αντιμέτωποι με το… κόλπο της δεκαετίας βρίσκονται οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα και ενδεχομένως ο Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος μπορεί και να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαντ, αλλά στη… συγγενή Παρί Σεν Ζερμέν!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Τσάβι Ερνάντεθ αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, καθώς υπέγραψε στην Αλ Σαντ του Κατάρ, στην οποία και σκοπεύει να ολοκληρώσει την εκπληκτική του καριέρα.

Το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Ελ Κελαϊφί, έχει επικοινωνήσει με τον… αδερφό του πρόεδρο της Αλ Σαντ, επιχειρώντας να πάρει τον Τσάβι δανεικό για έναν χρόνο στην ομάδα του Παρισιού!

Το θέμα είναι υπαρκτό, αλλά ο Τσάβι δεν έχει εκφράσει την άποψή του, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Στη Βαρκελώνη θεωρούν αδιανόητο να γνώριζε την… κομπίνα ο ποδοσφαιριστής. Πράγματι, θα ήταν εξαιρετικά υποκριτικό να αποχαιρετήσει βουρκωμένος το Καμπ Νου, ενώ είχε συνειδητή συμμετοχή στο κόλπο του… αιώνα!

Στην UEFA, πάντως, πιστεύουν ότι η Παρί βρήκε έναν έμμεσο τρόπο να κάνει μεταγραφές, αποφεύγοντας τις συνέπειες του Financial Fair Play! Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση δεν δύναται να κάνουν κάτι και το μόνο που απομένει, είναι να διαπιστώσουμε αν θα δεχθεί ο Τσάβι τη μετακίνησή του στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα