«Σφαγή» των «μεγάλων» για Βέλλιο

Ο Απόστολος Βέλλιος αναμένεται να είναι ο πρωταγωνιστής στο μεταγραφικό σίριαλ που θα παίξει στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Ο επιθετικός του Ηρακλή απασχολεί τους τρεις «μεγάλους» της Αττικής, γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα το «θερμόμετρο».

Όπως φαίνεται, ο «Γηραιός» χτύπησε… Τζακ ποτ με την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού το καλοκαίρι. Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύθηκαν την αγωνιστική του πτώση στο εξωτερικό, μετά τη μεγάλη κίνηση να πάρει μεταγραφή στην αγγλική Έβερτον και τον ενέταξαν στο δυναμικό τους με ελάχιστο κόστος.

Μέσα σε λίγους μήνες, ο Βέλλιος απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση από τον Ιανουάριο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει να ενοχλεί και πάλι τον Ηρακλή και τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, αντιδρώντας στο ενδιαφέρον που έδειξαν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και να έχουν μπει στην ουσία της διαπραγμάτευσης, τόσο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει εκφράσει ως δεδομένη την πρόθεσή της να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, αλλά η διοίκηση περιμένει να κλείσει το θέμα της παραμονής ή μη του Γκουστάβο Πογιέτ και ακολούθως να κάνει τις κινήσεις της.

Ο ίδιος ο Βέλλιος αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να παραμείνει στον Ηρακλή, με τον οποίο έχει συμβόλαιο, ή να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του σε κάποιο πρωτάθλημα εκτός Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα