Η αυτοκριτική της Β.Ανδρίτσου για τους ρόλους της

Η Βασιλική Ανδρίτσου είχε πρόταση για μία ακόμα χρονιά για να πάρει μέρος στο show του ΑΝΤ1, αλλά την απέρριψε. Για ποιο λόγο; Γιατί θεωρεί ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό που γίνεται στο show…

«Είναι πολύ σπουδαίο όταν σε σκέφτονται σε μια νέα δουλειά που αρχίζει. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα όμως, το θεωρώ για τα δικά μου ταλέντα και τις δυνατότητες σχεδόν ακατόρθωτο! », σχολίασε στην εφημερίδα Freddo και συνέχισε:

«Με την έννοια ότι κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έχω έτοιμο έναν διαφορετικό χαρακτήρα, θαυμάζω τα παιδιά που το κάνουν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτή η δυσκολία δε με εξιτάρει. Όμως το βλέπω και μου αρέσει».

Όπως στο παρελθόν είχε κάνει σκληρή αυτοκριτική για το ρόλο της στο σίριαλ “Τρίχες”, έτσι έκανε και τώρα για την κινηματογραφική ταινία «Ακάλυπτος»: «Είμαι αντικειμενική! Με την ελαφρότητα που στο λέω, έτσι είμαι και μέσα μου, δεν πέφτω στα πατώματα! Και σε άλλες δουλειές δεν έχω παίξει καλά.

Το να βλέπεις τα λάθη σου σε κάποιες δουλειές για εμένα είναι εξέλιξη. Δεν το θεωρώ κακό ούτε θεωρώ ότι τιμωρώ τον εαυτό μου. Η δουλειά μου είναι πολύ ισχυρή στη ζωή μου αλλά δεν είναι όλη μου η ζωή!

Δηλαδή αν παίζω καλά δεν σημαίνει ότι θα είμαι πανευτυχής όλη μέρα κι όταν κάνω λάθος, θέλω να το βλέπω, το παραδέχομαι και δεν φοβάμαι να το πω σε μια συνέντευξη» είπε με ειλικρίνεια η γνωστή ηθοποιός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα