Αρνητικός στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ο Λάκης Γαβαλάς

«Τα παιδιά πρέπει να έχουν μπαμπά και μαμά - Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ»»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν την Δευτέρα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος τάσσεται κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τις απόψεις του πάνω στο ζήτημα.

Ο Λάκης Γαβαλάς ανέλυσε όλους τους λόγους που θεωρεί ότι τα ομόφυλα ζευγάρια δεν πρέπει να υιοθετούν και να μεγαλώνουν παιδιά τονίζοντας πρώτα απ’ όλα ότι «τα παιδιά πρέπει να έχουν μπαμπά και μαμά»

Ο γνωστός σχεδιαστής έφερε ένα παράδειγμα από τη ζωή ενός ζευγαριού για να εξηγήσει πώς λειτουργεί μια οικογένεια με μητέρα και πατέρα: «Μαλώνει το παιδί το ζευγάρι έχει τα πάνω και τα κάτω η μαμά είναι λίγο εκνευρισμένη και μπορεί να βγάζει τα νεύρα της στο παιδί μετά όμως δίνει μια αγκαλιά δευτερολέπτου και το παιδί συγχωρεί τα πάντα».

Εκτός από αυτό ανέδειξε και τη χαρά μετά τη γέννηση: «Η χαρά του να είναι ένα ζευγάρι και να περιμένει απ’ έξω στο μαιευτήριο αυτό το πράγμα που είναι το παιδί τους δεν μπορώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου όσο κι αν είμαι ιδιαίτερο άτομο. Το να πάρω είτε υιοθετημένο είτε πόσο μάλλον να είναι από παρένθετη μητέρα αυτό δεν το μπορώ εγώ. Δεν το απορρίπτω για τους άλλους. Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ».

«Δεν μπορώ να δικαιολογήσω ούτε και κάποιους που βγαίνουν στο δρόμο και ουρλιάζουν και λένε. Και κάποιοι μου είπανε “μα εσύ μαϊντανέ που πηγαίνεις από δω κι από κει και μιλάς και λες αυτά τα πράγματα, εμείς θέλουμε” κι όταν δεις ποιοι είναι αυτοί που το λένε τόσο πιο πολύ θες να απλώσεις μια μουστάκα και να αρχίσεις να είσαι πιο στρέιτ από ποτέ. Γιατί μερικοί αποποιούν ακόμα και την έννοια του γκέι. Ο γκέι ζει σε μια κοινωνία και πρέπει να σέβεται για να τον σεβαστούν», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς καταδικάζοντας τις πορείες και τα κινήματα των κοινοτήτων των ομοφυλόφιλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα