Σχέδιο… εξόδου του Ιμπραΐμοβιτς από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Τις… βαλίτσες του για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα τις ΗΠΑ φέρεται να ετοιμάζει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός κατέθεσε αίτηση για την έκδοση βίζας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αποδεικνύοντας πως όσα δήλωνε λίγους μήνες νωρίτερα, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Ο διάσημος «αστέρας» της Παρί Σεν Ζερμέν διανύει τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του στη γαλλική ομάδα, καθώς εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο αντιδράσεων από τους Γάλλους, οι οποίοι… παρεξηγήθηκαν μετά από τις υποτιμητικές για τη χώρα τους δηλώσεις του εκκεντρικού Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το ματς με την Μπορντό, και ενώ ο Ζλάταν θεωρούσε ότι η ομάδα του είχε αδικηθεί από τον διαιτητή, δήλωσε πως η Παρί δεν αξίζει να αγωνίζεται στο Σαμπιονά και πως η Γαλλία είναι μία χώρα… σκατά! Οι αντιδράσεις των σωβινιστών Γάλλων ήταν εντονότατες, με προεξάρχουσα την επικεφαλής του κόμματος της άκρας δεξιάς στη Γαλλία, Μαρί Λεπέν, η οποία είχε… προτείνει στον ποδοσφαιριστή να φύγει από τη χώρα!

Πριν συμβούν όλα αυτά, ο Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να είχε λάβει τις αποφάσεις του για το επαγγελματικό – και όχι μόνο – μέλλον του. Σε ανύποπτο χρόνο, είχε δηλώσει πως επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του σε ομάδα των ΗΠΑ, γεγονός που είχε ενεργοποιήσει… αρκετό κόσμο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ενδεχομένως να έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση και ο διεθνής Σουηδός να ετοιμάζεται για… μετακόμιση το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα