Σύγχρονος «Τιτάνας» ο Μαχλάς, κρατάει όρθιο τον ΟΦΗ!

Δεν εγκαταλείπει τη μάχη ο Νίκος Μαχλάς και ως σύγχρονος «Τιτάνας» αναλαμβάνει να κρατήσει όρθιο τον ΟΦΗ, δίχως να υπολογίζει το προσωπικό κόστος!

Ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ προχώρησε στη ρύθμιση του χρέους προς το ΙΚΑ και έχει έρθει σε συνεννόηση για ανάλογη ρύθμιση αναφορικά με τις οφειλές προς την Εφορία. Αυτό συνεπάγεται αυτόματα πως από τη μία μπορεί η ομάδα να πραγματοποιήσει μεταγραφές, με τους περιορισμούς βεβαίως, που έχουν οριστεί από την ΕΠΟ και από την άλλη, ανοίγει ο δρόμος στους επίδοξους επενδυτές να πραγματοποιήσουν τις κινήσεις τους. Αναφέρουμε ενδεικτικά, πως ένας από τους όρους που έχει θέσει ο δικηγόρος της εταιρείας από το Κατάρ, η οποία επιθυμεί να επενδύσει στον σύλλογο της Κρήτης, είναι η διασφάλιση ασφαλιστικής ενημερότητας.

Παράλληλα, ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με αρκετούς παίκτες οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να προσφύγουν στα αρμόδια όργανα και να μείνουν ελεύθεροι, προκειμένου να τους κρατήσει στον ΟΦΗ, προσφέροντας ακόμη και προσωπικές εγγυήσεις.

Η προσπάθεια του Νίκου Μαχλά είναι πραγματικά συγκινητική και έχει ευαισθητοποιήσει αρκετούς παράγοντες στην Κρήτη, και βέβαια το μεγαλύτερο κομμάτι των φιλάθλων. Επί της ουσίας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι αυτός που κρατάει όρθιο τον ΟΦΗ και δεν έχει ακολουθήσει το μονοπάτι που χάραξε η Νίκη Βόλου, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα