Σύμμαχος… το γεμάτο Καραϊσκάκη!

Η χειραψία του Μίτσελ Γκονζάλεθ με τον τεχνικό της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στο περιθώριο του παγκόσμιου φόρουμ προπονητών, αποτέλεσε αντικείμενο για τους φωτογράφους και τους εκπροσώπους του Τύπου, ιδιαίτερα ενόψει της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων στο Champions League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Γιουβέντους, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες των αντιπάλων στον Α’ Όμιλο του Champions League, χαρακτηρίζοντας φαβορί για την πρόκριση την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Γιουβέντους. Όσο για την ομάδα του, δήλωσε πως θα επιδιώξει να μπει ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες, αξιοποιώντας έναν ισχυρό σύμμαχο που διαθέτει, το γεμάτο Καραϊσκάκη. Ας δούμε τι είπε ο Ισπανός:

«Νομίζω πως η Γιουβέντους έχει αλλάξει λίγο, ακόμη και από άποψης τακτικής. Δεν έχω αναλύσει ακόμη την ομάδα του Αλέγκρι. Είχα παρακολουθήσει την Γιουβέντους του Κόντε. Διαθέτει ακόμα τους παίκτες που εκτιμώ απεριόριστα, δηλαδή τους Λιορέντε, Πογκμπά και Μαρκίσιο. Δεν λέω ότι στόχος μας είναι να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Γνωρίζω πως έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες, αλλά γνωρίζουμε επίσης, πως θα διεκδικήσουμε την πρόκριση μέχρι το τέλος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πιστεύω πως φαβορί είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά η Γιουβέντους. Θα επιχειρήσουμε να μπούμε ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχοντας σαν σύμμαχό μας τους οπαδούς μας, που γεμίζουν σε κάθε αγώνα το γήπεδο. Οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας και είναι πολύ εκδηλωτικοί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα