«Τί είδους Αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι»;

Η ΔΕΗ πρόσφερε νέα αφορμή στον Άδωνι Γεωργιάδη να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. αποκάλεσε, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, πυροτέχνημα για τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων το δημοψήφισμα που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση, την οποία κατηγορεί πως θέλει να βάλει τη χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και σε παρατεταμένη περίοδο.

«Πίσω από το μαρκετίστικο σύνθημα “Πρώτη φορά Αριστερά” είναι η Κατσέλη, η Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, ο Φωτόπουλος, η ομάδα του Τσοχατζόπουλου», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικώς: «Τί είδους Αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι; Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μη γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν».

Όσον αφορά τη μικρή ΔΕΗ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η οικονομία δεν προχωρά με μία μονοπωλιακή εταιρεία, που αν και μονοπωλιακή έχει καταφέρει να έχει χρέη: «Ένα κράτος δεν χάνει τίποτα όταν ιδιωτικοποιεί μία περιουσία, απλώς βρίσκει έναν πιο πρόσφορο τρόπο να την αξιοποιήσει την περιουσία αυτή. Όταν το κράτος παράγει χρέη, τότε έχει ανάγκη δανειστών και οι δανειστές βάζουν δικούς τους όρους. Όσοι ενδιαφέρονται για την εθνική κυριαρχία πρέπει να είναι σφόδρα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας πως η πλειονότητα της κοινωνίας θέλει μεταρρυθμίσεις και να πάμε μπροστά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα