Τα δίνει όλα για Μίλερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή Γερμανό επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Μίλερ, για τον οποίο είναι διατεθειμένη να δαπανήσει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Kicker, ο Λουίς φαν Γκάαλ έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του ικανού σκόρερ, καθώς τον έχει συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα για τη νέα σεζόν.

Πριν μερικές εβδομάδες η υπόθεση μεταγραφής του Τόμας Μίλερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φάνηκε να «ναυαγεί» οριστικά, ωστόσο το γνωστό γερμανικό περιοδικό έρχεται να αναζωπυρώσει τη φημολογία.

Ο Φαν Γκάαλ γνωρίζει καλά τον Μίλερ, αφού αυτός τον ανέδειξε και τον έκανε μεγάλο ποδοσφαιριστή τις δυο σεζόν που ήταν στον πάγκο των Βαυαρών (2009-10 και 2010-11), με τον Μίλερ να έχει 100 συμμετοχές και 38 γκολ σε εκείνο το διάστημα!

Να θυμίσουμε πάντως ότι η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να πραγματοποιήσει αυτή τη μεταγραφή, καθώς ο Μίλερ υπολογίζεται ότι κοστίζει τουλάχιστον 90 εκατομμύρια ευρώ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα