Τα δίνει όλα για την παραμονή

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την παραμονή του Άρη στη Super League εμφανίζεται ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος υποσχέθηκε πριμ παραμονής στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, τόσο εντός αγωνιστικών χώρων, όσο και εκτός (βλέπε διοικητικές αντιπαραθέσεις), γεγονός που τον έχει καθηλώσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Μετά την προσωρινή – έστω – δικαίωσή του στο Ειρηνοδικείο και την παραμονή του στον προεδρικό θώκο των «κίτρινων», αποφάσισε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, ώστε να τα δώσουν όλα και να κερδίσουν την παραμονή τους.

Ο Λάμπρος Σκόρδας υποσχέθηκε πριμ παραμονής 400.000 ευρώ για τα παιχνίδια που απομένουν, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Λεωφόρου. Μάλιστα, ο πρόεδρος ενημέρωσε τους αρχηγούς, πως τα συγκεκριμένα χρήματα θα δοθούν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, εφόσον βέβαια, ο Άρης εξασφαλίσει την παραμονή του στη Super League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα