Τα λαβράκια των Ιωαννίνων σε τιμή ευκαιρίας!

Σε περίοπτη θέση στη λίστα των υπό εξέταση παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα που κρατάνε στα χέρια τους Μιλοβάνοβιτς, Μπάγεβιτς και Δέλλας βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μάρκος Βελλίδης και ο Κρίστιαν Τσάβες.

Ο μεν πρώτος έχει ξεφύγει από την κατηγορία ανερχόμενα και εξελίξιμα ταλέντα και είναι πλέον ένας φτασμένος τερματοφύλακας με εμπειρίες. Η ΑΕΚ, βέβαια, κυνηγάει αυτή τη στιγμή γκολκίπερ από το εξωτερικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αδιαφορεί για έναν από τους κορυφαίους εγχώριους πορτιέρο που μένει μάλιστα και ελεύθερος.

Η άλλη περίπτωση που απασχολεί είναι αυτή του Κρίστιαν Τσάβες. Ο Αργεντινός σταρ του ΠΑΣ κατάφερε για δεύτερη σεζόν να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, παίζει σε μία θέση που η Ένωση ψάχνει παίκτη και αν η διοίκηση του ΠΑΣ δεν απαιτήσει πολλά χρήματα για τον ποδοσφαιριστή (το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου) δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να μεγαλώσει. Ο Τσάβες σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει να έχει τάσεις φυγής μετά την είδηση που θέλει την ομάδα των Ιωαννίνων να μπορεί να αγωνιστεί του χρόνου στην Ευρώπη.

Τον Βελλίδη και τον Τσάβες εξετάζουν κι άλλες ομάδες και η ΑΕΚ δεν προβλέπεται να είναι η μόνη που θα μπει στο παιχνίδι, ωστόσο η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση δείχνει διάθεση να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στα Γιάννινα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα