Τα «παρατράγουδα» στην ΕΕΑ

Σε μήνυση κατά μελών της Επιτροπής προσφεύγει ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Πολλά και διάφορα συνέβησαν στα γραφεία της ΕΕΑ μέχρι να βγει το πόρισμα της Επιτροπής που αποβάλλει την ΑΕΚ από το κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Προφανώς η ήττα που υπέστη η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ήταν… συμβολική, αφού δεν μπορεί να επηρεαστεί στην πραγματικότητα η ομάδα, ωστόσο απέδειξε τον πραγματικό πόλεμο που υπάρχει μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο «τίγρης» έριξε ευθείες βολές προς τον Μαρινάκη λέγοντας χαρακτηριστικά στην ομιλία του προς την Επιτροπή ότι:  Πρώτον, ο Μαρινάκης ασκεί διοίκηση παρά τους περιοριστικούς του όρους και αυτό πρέπει να διερευνηθεί. Δεύτερον, ότι δύο μέλη της ΕΕΑ είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Γιώργος Βαμβουκάς και η Ειρήνη Μαρούπα. Τρίτον, πως ο Μαρινάκης απασχολεί την Interpol. Τέταρτον, πως ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, έβγαλε πρόσφατα ανακοίνωση, μάλλον αναίτια, προκειμένου να «ορίσει» ως ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ τον Μελισσανίδη και να χρησιμοποιηθεί από την ΕΕΑ μαζί με άλλα δημοσιεύματα που με ελαφριά την καρδία χρήζουν εμπλεκόμενο με την ΠΑΕ τον επιχειρηματία, ενώ δεν είναι!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρόσφατα ήρθε και σε ευθεία αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο και γενικώς στα Σπάτα έχουν καταλάβει πως υπάρχει πολυμέτωπος πόλεμος εναντίον της ομάδας, με αιχμή τον Ολυμπιακό, προέδρους άλλων ομάδων, πολιτικών προσώπων της συγκυβέρνησης, την ΕΠΟ και τη Super League.

Προφανώς, όλο αυτό το σκηνικό επιτρέπει πλέον στο Μελισσανίδη –αφού η ΕΕΑ αποφάσισε πως βρίσκεται πίσω από τον ΟΠΑΠ και από την ΑΕΚ – να αποσύρει πλήρως τη κεντρική χορηγία του Οργανισμού (κάτι που έχει κάνει ήδη), αφήνοντας τις περισσότερες ελληνικές ομάδες χωρίς βασικό χορηγό, ομάδες που τα τελευταία χρόνια στηρίζονταν κατά βάση σε αυτή την επιχορήγηση. Άλλωστε, ο ίδιος δεν διαψεύδει οικογενειακή εμπλοκή με τον ΟΠΑΠ, αλλά οποιαδήποτε θεσμική ανάμιξή του με την ΠΑΕ, κάτι που ισχύει στο έπακρο.

Στον Ολυμπιακό, φυσικά, θεωρούν ότι επιβεβαιώθηκαν πλήρως, καθώς ήταν αυταπόδεικτο πως υπάρχει εμπλοκή του Μελισσανίδη τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στην ΑΕΚ και δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα με την απόσχιση του Οργανισμού από την κεντρική χορηγία της Super League, ούτε με την πιθανή έρευνα της ΕΕΑ για άσκηση διοίκησης του Μαρινάκη στην ΠΑΕ.

Όπως και να έχει, ο πρόεδρος της Aegean αναμένεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά των μελών της ΕΕΑ για προκατειλημμένη συμπεριφορά και έχει δώσει ήδη εντολή για συλλογή στοιχείων που να αποδεικνύουν άμεσο συσχετισμό των δύο μελών με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα