«Τελειώνει» τον Αφελάι ο Μίτσελ!

«Ξένο σώμα» αποτελεί, πλέον, ο Ιμπραϊμ Αφελάι για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο οποίος έστειλε σαφές μήνυμα προς τη διοίκηση ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον διεθνή Ολλανδό μεσοεπιθετικό!

Πολλοί πίστεψαν πως η κρίση στις σχέσεις του Αφελάι με τον Μίτσελ και τον Ολυμπιακό γενικότερα, εκτονώθηκε με τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν και την επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Προφανώς βιάστηκαν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, θεωρώντας πως το θέμα δημιουργήθηκε από ένα και μόνο συμβάν.

Στην πραγματικότητα, ο Ιμπραϊμ Αφελάι μετράει μέρες στον σύλλογο του Πειραιά, καθώς ο Μίτσελ Γκονζάλεθ δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, ενώ και σε επίπεδο κορυφής, στη διοίκηση, επικρατεί εντονότατη δυσαρέσκεια για τον Ολλανδό, ο οποίος από τη μία δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και από την άλλη, προκαλεί προβλήματα εντός της ομάδας. Το μέλλον του Ολλανδού προδιαγράφεται δυσοίωνο στον Ολυμπιακό, η διοίκηση του οποίου βρίσκεται σε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα, στην οποία και ανήκει ο Αφελάι, προκειμένου να βρεθεί μία λύση το συντομότερο δυνατό.

Εκτός του Ολλανδού, ο Μίτσελ Γκονζάλεθ δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πλατανιά και τους τραυματίες Μιλιβόγεβιτς, Μποτία και Φουστέρ. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός απαρτίζεται από τους:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτη, Βούρο, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκο, Μανιάτη, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβα, Ντουρμάζ και Εντινγκά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα