Τελειώνει τον Μπέντο ο Τσόρι!

Ώρες μετράει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μπέντο, που όπως όλα δείχνουν θα πληρώσει άμεσα το… μάρμαρο για τις μαζεμένες κακές εμφανίσεις και την ήττα στην Τούμπα.

Επισήμως οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να τηρούν… σιγή ασυρμάτου, ωστόσο το δευτεριάτικο (6/3) post του Αλεχάντρο Ντομίνγκες στα social media, με το οποίο επιτίθεται στον Πορτογάλο κόουτς,  αποτελεί πιθανότατα προάγγελο σημαντικών εξελίξεων.

«Ως αρχηγός αυτής της ομάδας δέχθηκα με τεράστια έκπληξη τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές και μεγάλη προσωπικότητα και ομολογώ ότι ήλπιζα ότι θα μας κρατούσε όλους ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι καιρός να γίνει ανάληψη ευθυνών για το πόσο κακή είναι η ομάδα μας, να κοιτάξουμε τα εσωτερικά και να μην κατηγορούμε τους άλλους. Δεν μπορούμε να βάλουμε το “εγώ” πάνω από το καλό της ομάδας, όπως έχει γίνει αρκετές φορές φέτος.

Πρέπει να καταλάβουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου και να την υπερασπιστούμε. Προσωπικά, αισθάνομαι εδώ και καιρό πολύ πληγωμένος από αυτή τη συμπεριφορά, αλλά πίστευα ότι με πολύ δουλειά και με υπομονή τα πράγματα θα βελτιωνόντουσαν, αλλά δεν έγινε έτσι. Αγαπάω αυτόν τον σύλλογο, και πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολλά καλύτερα πράγματα» αναφέρει ο Αργεντίνος σε ανάρτησή του στο FACEBOOK, ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου στον Πάουλο Μπέντο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα