Τεράστια αναγνώριση για τον Κώστα Μανωλά!

Ως κορυφαία μεταγραφή της σεζόν χαρακτήρισαν οι φίλαθλοι της Ρόμα στην ετήσια ψηφοφορία τους τον Κώστα Μανωλά!

Η διάκριση είναι μεγάλη, καθώς ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και ως γνωστόν οι Ιταλοί φίλαθλοι είναι αρκετά απαιτητικοί, ιδίως όταν αφορά μεταγραφή ξένου παίκτη! Ο Έλληνας αμυντικός συνέτριψε τους αντιπάλους, καθώς το 56% των συμμετεχόντων τον επέλεξε ως κορυφαία επιλογή, με τον Σεϊντού Κεϊτα να έρχεται δεύτερος με μόλις 18% των ψήφων.

Ο Μανωλάς είχε διακριθεί εσχάτως και από τον Ιταλικό Τύπο, καθώς συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς! Είναι πράγματι μία μεγάλη αναγνώριση για τον Έλληνα αμυντικό, που δεν έχει ακούσει και λίγα στην Ελλάδα από τους εγχώριους γνώστες του ποδοσφαίρου.

Σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, πήρε με το καλημέρα τη φανέλα του βασικού, ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της Ρόμα το πρώτο δίμηνο της ομάδας, ενώ στη συνέχεια μάλλον παρασύρθηκε από τη γενική πτωτική τάση του συλλόγου. Όπως και να έχει, ο Μανωλάς έχει δείξει σε τρεις μεγάλες ομάδες, στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό και στη Ρόμα, ότι συνεχώς βελτιώνεται και πραγματικά αποτελεί ελπίδα για την Εθνική μας ομάδα, αρκεί φυσικά να βελτιωθεί η κατάσταση στα… εσωτερικά μας!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα