Τετ α τετ Μητσοτάκη-Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ

Τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα δοθεί οικονομική ενίσχυση στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας  («έχουν υποστεί δραματικές απώλειες στο εισόδημα τους, δυσανάλογες της αποστολής τους» τόνισε χαρακτηριστικά) και η οποία θα δοθεί με εφάπαξ χορήγηση, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε το πρωί  της Τρίτης  με τις Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιά και Νήσων, Κυκλάδων, Β. Δ Ελλάδας και Ν.Δ. Ελλάδος.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τους ανακοίνωσε ότι μετά από τις 23 Απριλίου, «η κυβέρνηση θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η οποία θα δοθεί με εφάπαξ χορήγηση».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των λιμενικών να θέσουν στον κ. Μητσοτάκη ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους. Ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση ήταν η επίσπευση των 445 προσλήψεων για το 2014 «σε συνάρτηση με την υποστελέχωση του Σώματος που ταλαιπωρεί αφάνταστα τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων».

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα