Τζον Τέρι: «Δίνω μάχη για το μέλλον μου στην Τσέλσι»

Κάθε άλλο παρά σίγουρη θεωρεί την παραμονή του στην ομάδα της Τσέλσι ο διεθνής αμυντικός, Τζόν Τέρι, ο οποίος δήλωσε ότι δίνει μεγάλη μάχη για το μέλλον του στους «μπλε» του Λονδίνου.

Ο αρχηγός της Τσέλσι δεν έκρυψε την αγωνία του, αποκαλύπτοντας τον μυστικό διάλογο που είχε με τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο:

«Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήρθε στα αποδυτήρια, με έβαλε κάτω και μου το ξεκαθάρισε. Αν δουλέψω σκληρά θα παραμείνω στην ομάδα και θα παίζω. Αν δεν το κάνω, άλλοι παίκτες που είναι νεώτεροι, θα πάρουν τη θέση μου. Έτσι, θα παλέψω για το μέλλον μου στην ομάδα, για το μέλλον της οικογένειάς μου και θα δώσω τα πάντα γι’ αυτό.

Οι ρόλοι έχουν αλλάξει. Δεν έχεις μπροστά σου ένα συμβόλαιο τεσσάρων ή πέντε χρόνων, όπως συνέβαινε όταν ήσουν νεώτερος. Τώρα τον πρώτο λόγο έχει το κλαμπ. Παλεύω για μένα και την οικογένειά μου και για να αποδείξω στους επικριτές μου ότι κάνουν λάθος.

Ωστόσο, όταν αισθανθώ ότι έφτασε η στιγμή να αποσυρθώ, θα βγω και θα το δηλώσω, ώστε ο κόσμος να με θυμάται έτσι. Έχω σκοπό να παίξω και την επόμενη σεζόν και ενδεχομένως δύο ή τρία χρόνια ακόμη. Αυτό δεν το ξέρω…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα