Την ερχόμενη Δευτέρα απολογείται ο επιστάτης του Αν. Πάλλη

Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα για να προετοιμάσει την απολογία του πήρε  από την 17η τακτική ανακρίτρια ο επιστάτης και βοηθός του φυγόδικου Αναστάσιου Πάλλη για τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία.

Η ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί είναι  για κακουργηματική διακεκριμένη οπλοκατοχή, καθώς και απλή οπλοκατοχή, και στρέφεται τόσο εναντίον του του Αν.Πάλλη όσο και εναντίον του επιστάτη του, που συνελήφθη. Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του φυγόδικου επιχειρηματία στη Βούλα βρέθηκαν όπλα αλλά και ναζιστικά σύμβολα. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή.

Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο και δεκατρία πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Επίσης, εξήντα μαχαίρια διαφόρων τύπων -πεταλούδες- στιλέτα, δέκα διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα