Τινάζει την… μπάνκα η Σίτι!

Το διαστημικό ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζεται να προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Λιονέλ Μέσι!

Ο άσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο στόχαστρο των «Πολιτών», οι οποίοι θέλουν να κάνουν το μεγαλύτερο «μπαμ» στην ιστορία τους και ίσως το μεγαλύτερο στη σύγχρονη ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Την ίδια στιγμή που οι Καταλανοί κοινοποίησαν την επιθυμία τους να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Αργεντινό το καλοκαίρι, με χρονική επέκταση και αύξηση των απολαβών του, ώστε να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, οι Άγγλοι μπαίνουν… σφήνα και ανοίγουν το χορό των εκατομμυρίων ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ποσό των 200 εκατομμυρίων καλύπτει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Αυτό σημαίνει πως το… μπαλάκι περνάει στον ίδιο. Προφανώς η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι ενήμερη για τους «μνηστήρες» που έχουν αρχίσει να «καταδιώκουν» τον Αργεντινό σούπερ σταρ και για το λόγο αυτό κινείται ώστε να τον ικανοποιήσει και να του προσφέρει ότι επιθυμεί, αρκεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Εκτός της Σίτι, πληροφορίες από το Παρίσι αναφέρουν πως και η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει το ενδεχόμενο να καλύψει τη ρήτρα και να διαπραγματευθεί με τον Αργεντινό. Οπότε, αναμένεται μεγάλο σίριαλ και πακτωλός εκατομμυρίων ενόψει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα