«Τις διάφορες Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρες τους θάψαμε στο Βίτσι και θα το ξανακάνουμε»

Ένα «άγνωστο» βίντεο με δημόσιες… φοβέρες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, έφερε στο φως η «Εφημερίδα των Συντακτών», με τον επικεφαλής του νεοναζιστικού κόμματος να επικαλείται μεθόδους Εμφυλίου και να απειλεί ότι θα «θαφτούν» ξανά οι «διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες».

Συγκεκριμένα στο ντοκουμέντο της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας, ο Ν. Μιχαλολιάκος απεικονίζεται καταρχάς να «δικαιολογεί» τον ξυλοδαρμό της βουλευτίνας του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, από τον Ηλία Κασιδιάρη, στην αλήστου μνήμης εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, τον Ιούνιο του 2012.

«Να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό» ακούγεται να επαίρεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος στους ομοϊδεάτες του που παρακολουθούσαν.

Και αφού από το ένθερμο ακροατήριο ακούγονται ιαχές του τύπου «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», ο Ν. Μιχαλολιάκος συνεχίζει:
«Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν».

Μάλιστα, η εν λόγω αποστροφή του Χρυσαυγίτη αρχηγού προκάλεσε ενθουσιασμό στους εθνικιστές που παρακολουθούσαν, οι οποίοι ανταπάντησαν με την ύστατη απειλή που αποδίδεται στον ναζί Γκέμπελς: «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα