Τις ελπίδες τους στον… Ολυμπιακό

Αισιόδοξοι παρά τα συνεχόμενα «χαστούκια» στο αγγλικό πρωτάθλημα εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, για το Champions League.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις τους μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ, οι Ντε Γκέα και Φιλ Τζόουνς δήλωσαν πως η ομάδα τους είναι ανώτερη από τους πρωταθλητές Ελλάδος και πως θα καταφέρουν να καλύψουν την ήττα με 2-0 στο Καραϊσκάκης, κατακτώντας το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση…

Ο Ντε Γκέα παραδέχθηκε, πάντως, που έχασαν δίκαια στην Ελλάδα και ποντάρει στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ, στο «Θέατρο των Ονείρων»: «Ξέρουμε ότι δεν παίξαμε καλά στην Ελλάδα. Ήταν καλύτεροι από μας και κέρδισαν. Τώρα έχουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα πρέπει να βγούμε από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο για να δώσουμε μάχη. Πιστεύω πως με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί και την ομάδα που διαθέτουμε μπορούμε να πετύχουμε και ελπίζω να προκριθούμε. Στο Όλντ Τράφορντ θα τα δώσουμε όλα και θα παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς. Αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω πως θα έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης».

Ο Φιλ Τζόουνς από την πλευρά του δήλωσε: «Στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε και το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Όμως δεν έχει νόημα να στεκόμαστε ακόμη εκεί, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό που έχει συμβεί και να δούμε το μέλλον. Το μέλλον είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση στο Όλντ Τράφορντ και να κάνουμε μια εμφάνιση που θα ξεσηκώσει το κοινό και τους παίκτες. Μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ο κόσμος μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο. Ήταν δίπλα μας σε καλές και κακές στιγμές, ειδικά αυτή την περίοδο. Είναι αυτοί που μπορούν να μας δώσουν ώθηση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και κάποια στιγμή θα γυρίσει η κατάσταση και θα το απολαύσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα