Τι εννοεί ο ποιητής;

 

Ο Γιάννης Αλαφούζος όχι μόνο πέρασε το «μήνυμα» στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά το άφησε κιόλας να διαρρεύσει μέσω  «τυμπανοκρουσιών».

Η κίνησή του αυτή, η προσπάθειά του δηλαδή να εξηγήσει στους αθλητές της ομάδας του ΠΑΟ  ότι η δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο ίσως οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την επικείμενη τιμωρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μπορεί να μεταφραστεί με δύο τρόπους. Ο πρώτος, πως γνωρίζει ότι μέχρι το Μάη και την επικύρωση της βαθμολογίας και θα έχει κινηθεί νομική διαδικασία που θα δύναται να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και ο δεύτερος, ότι θέλει να κρατήσει τους «ξενερωμένους» παίκτες του στις επάλξεις!

Βέβαια, από πουθενά δεν προκύπτει ότι το πρώτο σενάριο μπορεί να επαληθευτεί, αφού όλοι ξέρουμε ως αργούν οποιαδήποτε μορφής δικαστικές εξελίξεις, ενώ οι γνωμοδοτήσεις της Ε.Ε.Α. – όποιες κι αν είναι αυτές – δεν μπορούν να επηρεάσουν την Super League. Επίσης, κάποια πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού ή της UEFA δεν αναμένονται, καθώς ο Σταύρος Κοντονής δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν τιμωρεί καμία ομάδα αν δεν υπάρχει πρώτα εγχώρια τιμωρία από την εκάστοτε Ομοσπονδία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος με τις εντυπώσεις δεν μπορεί να κερδίσει κανένα πρωτάθλημα και το ξέρει, αλλά εξακολουθεί και ελπίζει…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα