Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό;

Συμβαίνει κάτι στον Ολυμπιακό το οποίο δεν ομολογεί κανένας από τους εμπλεκόμενους; Μήπως πρόκειται για συγκυρία; Το σίγουρο είναι ότι τα σενάρια περί ενδεχόμενης αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα δίνουν και παίρνουν, την ίδια στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει ήδη για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της αγγλικής Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην Πορτογαλία επιμένουν τα τοπικά Μέσα να παρουσιάζουν τον Μάρκο Σίλβα ως τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο της διοίκησης της Πόρτο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Σύμφωνα με την O’ Jogo, η οποία έχει εκ των έσω ενημέρωση, η Πόρτο εξακολουθεί να κρατάει «ζεστή» την περίπτωσή του Σίλβα και μάλιστα «εξετάζει να κάνει μία διερευνητική κρούση στον Ολυμπιακό όταν λύσει οριστικά τη συνεργασία της με τον Πεσέιρο» όπως μας είπε άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα.

Στο Οπόρτο ξέρουν ότι ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όπως και ότι διάθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να συνεχίσουν με τον Πορτογάλο και τη νέα σεζόν. Όμως, στο στρατόπεδο των «Δράκων» έχουν διάθεση να διαπραγματευτούν με τον Ολυμπιακό για τον Σίλβα και έτσι εξετάζουν να κάνουν μία διερευνητική κρούση αμέσως μετά την επικείμενη απόλυση του Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος, να υπενθυμίσουμε, είχε καθίσει για ένα διάστημα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Μάρκο Σίλβα, παρά τα συνεχόμενα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία που τον συνδέουν με την Πόρτο, έχει τηρήσει σιγή ιχθύος. Το ενδιαφέρον πάντως από τη μεριά της Πόρτο είναι δεδομένο.

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στις επαφές που έχει για αγορά ομάδας εκτός των ελληνικών συνόρων. Σύμφωνα με νέο βρετανικό δημοσίευμα, ο Φαουάζ Αλ Χασάουι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα εφοπλιστή για την εξαγορά του 80% της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Για συμφωνία του ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει λόγω η βρετανική «Mirror». Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο άνδρες τα έχουν βρει για το 80% των μετοχών και πως τον επόμενο μήνα η ιστορική αγγλική ομάδα θα αλλάξει χέρια και θα περάσει στα χέρια της «ελληνικής κοινοπραξίας», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα γίνεται λόγος και στη συνεργασία που είχαν οι Αλ Χασάουι και Μαρινάκης στο παρελθόν, με τις μεταγραφές των Τζιμπούρ, Αμπντούν και Ντέρμπισιρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα