Τι του δίνει του Εσιέν;

Φοβερό άνοιγμα για την ΠΑΕ ΠΑΟ είναι αυτό που πάει να κάνει με τον  Εσιέν. Οι «πράσινοι» θα δελεάσουν  τον 32χρονο Γκανέζο με διετές τουλάχιστον συμβόλαιο, άρα για ένα ποσό που μαζί με την εφορία θα πλησιάζει τουλάχιστον τα 4,5 εκατομμύρια.

Που θα τα βρουν αυτά τα λεφτά στον Παναθηναϊκό που υποτίθεται πως είναι πανί με πανί και που στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν πρόκειται να πουληθούν πάνω από 10.000 διαρκείας! Εκτός αν υπάρχει σχέδιο να πάει στο ΟΑΚΑ…

Ακόμη κι αν κάνει συμπαθητική πορεία στο Europa League ο Παναθηναϊκός, τα έσοδα δεν είναι τρελά, ενώ πετσοκομμένες είναι σχεδόν όλες οι λοιπές χορηγίες (τηλεοπτικά, ΟΠΑΠ κ.τ.λ.). Άρα μιλάμε για ένα «άνοιγμα» άνευ προηγουμένου που κάτι κρύβει ή που ίσως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Διότι αν τελικά ο Εσιέν πει «όχι», τότε η ΠΑΕ θα είναι υποχρεωμένη να κάνει ίδια γενναία πρόταση σε κάποιον άλλο για να αποδείξει πως δεν είναι απλά επικοινωνιακά τρικ. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η ιστορία, όμως, με λεπτομέρειες όπως «ο Εσιέν το σκέφτεται» ή «ο Αλαφούζος του παρουσίασε ένα πλάνο που θα είναι ηγέτης», φαίνεται πως υπάρχει ζουμί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα