Τον έναν παίκτη μετά τον άλλον!

Είναι ποτέ δυνατόν ελληνική ομάδα να έχει κάνει όλες τις προσθήκες της πριν από το πρώτο φιλικό της σεζόν; Φαίνεται πως η φετινή ΑΕΚ πάει να τα καταφέρει!

Προσθέτοντας και τους δύο παίκτες που είχε «κλείσει» από το χειμώνα, τον Τσιντώτα και τον Γιακουμάκη, έφτασε με την υπογραφή του Τσόσιτς στις έξι μετεγγραφές (έχει πάρει Λόπες, Λιβάγια, Κλωναρίδη) και το επόμενο 24ωρο βάζει την υπογραφή του και ο Ισλανδός Τραούστανσον, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ορίστηκαν οι όροι του δανεισμού (ρήτρα 1.000.000 ευρώ)

Πέραν του ότι έχει κάνει επτά προσθήκες, αυτές έχουν γίνει εκεί ακριβώς που ήθελε παίκτες η ομάδα. Ούτε… παραγγελία να είχε κάνει ο φίλαθλος κόσμος που ζητούσε δύο καθαρά εξτρέμ (Κλωναρίδης που παίζει και δεύτερος επιθετικός και Τραούστανσον), δύο στράικερ (Λιβάγια, Γιακουμάκης), ένα καλύτερο αριστερό μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό.

Αυτό που ενθουσιάζει τους φίλους της ομάδας είναι η προοπτική να αποκτηθούν δύο ακόμη παίκτες και κυρίως η διατήρηση όλων μα όλων των πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας (Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Λάζαρος).

Η ΑΕΚ έχει και καλό ελληνικό κορμό (Μάνταλος, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, οι τρεις πορτιέρο, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Γιακουμάκης) και ξένους που κάνουν τη διαφορά.

Υπάρχει μία ισορροπία στο ρόστερ και μία πληρότητα που υπόσχονται πράγματα. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πλέον υποχρεωμένος να παράγει έργο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα