Τον απήγαγαν εξωγήινοι και τώρα θέλει την προεδρία της FIFA!

Να δημιουργήσει μία FIFA από… άλλον πλανήτη θα επιδιώξει ο Ρώσος πολιτικός Κιρσάν Ιλούμζινοφ, ο οποίος δήλωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Όταν λέμε από… άλλον πλανήτη, το εννοούμε κατά κυριολεξία, καθώς ο Ιλούμζινοφ έγινε γνωστός από τη δημόσια ομολογία του ότι το 1997 έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους, οι οποίοι τον επιβίβασαν με τη βία στο διαστημόπλοιό τους και τον μετέφεραν σε άλλον πλανήτη!

Ο 53χρονος Ρώσος πολιτικός και πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας σκακιού, αναμένεται να δηλώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA, έχοντας ως στόχο να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας της Ομοσπονδίας.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον στην περίπτωσή του εστιάζεται στην απαγωγή του από τους εξωγήινους. Ας θυμηθούμε τι είχε πει την εποχή εκείνη:
«Με ανέβασαν στο διαστημόπλοιο τους και με πήγαν σε κάποιον πλανήτη. Τους είπα σας παρακαλώ πρέπει να επιστρέψω, γιατί αύριο ταξιδεύω για Ουκρανία. Μου είπαν μην αγχώνεσαι υπάρχει χρόνος. Είναι σαν και εμάς. Σκέφτονται σαν και εμάς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα