«Τουρίστας» ο Σέρχιο Σάντσεθ – Ψάχνει στόπερ ο ΠΑΟ

Το μονοπάτι που θα χαράξει ο Μίκαελ Εσιέν θα ακολουθήσει ο Σέρχιο Σάντσεθ, καθώς ο Ισπανός αμυντικός, αν και αποκτήθηκε ως το μεγάλο «αστέρι», δεν κατάφερε να δικαιώσει σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες των «πράσινων», ενώ προκάλεσε και πολλά προβλήματα με τη συμπεριφορά του και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Πολλοί στον Παναθηναϊκό τον χαρακτηρίζουν «τουρίστα», γεγονός που δεν αποτυπώνει επακριβώς την κατάσταση, αλλά αναδεικνύει την άποψη που έχει σχηματιστεί. Ο Ισπανός κατηγορείται ότι έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια, είναι μεν επαγγελματίας, αλλά δεν επιχειρεί να δώσει το κάτι παραπάνω, το οποίο ανέμεναν στο Κορωπί από εκείνον.

Το μεταγραφικό επιτελείο του «τριφυλλιού» έχει ήδη λάβει εντολή να προτείνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας στον Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος με τη σειρά του, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απομάκρυνση του Ισπανού στόπερ, το συμβόλαιο το οποίου είναι δυσανάλογο σε σχέση με την προσφορά του, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν.

Ένα όνομα που κυκλοφόρησε και φέρεται να απασχολεί τους «πράσινους», είναι αυτό του 22χρονου Πορτογάλου στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τομπίας Φιγκουεϊρέρο, ο οποίος είναι εκτός πλάνων στην ομάδα του και η απόκτησή του μπορεί να ολοκληρωθεί με σχετικά χαμηλό κόστος.

Υπό εξέταση είναι το μέλλος και του Θελάντερ, αν και ο Στραματσιόνι πιστεύει στον Δανό αμυντικό. Ωστόσο, αν εμφανιστεί κάποια καλή πρόταση, ο Ιταλός τεχνικός έχει δώσει το «οκ» να προχωρήσουν οι συζητήσεις. Για τον διεθνή Σκανδιναβό είχε κυκλοφορήσει ότι ενδιαφέρεται η γερμανική Στουτγκάρδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα