Τους έβγαλε τα μάτια ο Ράφα Σοάρες!

Τα «μάτια» της ΑΕΚ δεν έχουν επικεντρωθεί μόνο στην αγορά της Αργεντινής. Μετά το εξαιρετικό σκάουτινγκ που έγινε με τον Αντρέ Σιμόες που αποδεικνύεται «λίρα 100», φαίνεται πως και φέτος θα μελετηθεί διεξοδικά η αγορά της Πορτογαλίας με στόχο να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ιδίου επιπέδου.
Οι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο πήγαν να δουν το ματς της Ακαδέμικα στην έδρα της Αρούκα για να τσεκάρουν το αριστερό μπακ-χαφ των φιλοξενούμενων Ράφα Σοάρες, που ανήκει όμως στην Πόρτο. Ο μικρός έκανε πράγματα και θαύματα, έφτιαξε και τα δύο γκολ της ομάδας του (που ηττήθηκε 3-2) και άφησε με ανοιχτό το στόμα τους δύο σκάουτερ της Ένωσης που έδωσαν ήδη εντολή έναρξης διαπραγματεύσεων.
Ο 21χρονος αμυντικός με ρεκόρ συμμετοχών στις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας (69!) δεν είναι κάποιο ανυπόληπτο περιουσιακό στοιχείο της Πόρτο και σίγουρα δεν θα είναι φτηνή περίπτωση σε περίπτωση που οι Πορτογάλοι σπεύσουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο, αλλά αν η ΑΕΚ βιαστεί και του κάνει πρόταση, δεν αποκλείεται να τον κάνει δικό της!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα