Τους «γείωσε» η ΠΑΕ ΑΕΚ!

Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός αποδείχθηκε η συνάντηση των τεσσάρων ισχυρών ΠΑΕ μέσω εκπροσώπων τους στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ. Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως δεν θα παραβρεθούν στη συνάντηση της Κρήτης, προφανώς όχι επειδή ο Αλέξης Δέδες θα βρεθεί στην Ελβετία για την κλήρωση του Europa League και θα είναι… κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά για βαθύτερους λόγους.

Κι αν αρχικά η ΠΑΕ δέχθηκε να βρεθεί στο μίτινγκ των τεσσάρων, στη συνέχεια ο άνθρωπος που αποφασίζει τα λόγια και τις πράξεις της ομάδας, άλλαξε γνώμη για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι προς ένδειξη σεβασμού προς τις άλλες ομάδες της Super League. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θέλει τις υπόλοιπες ομάδες ούτε «φιλιππινέζες», ούτε σε ρόλο κομπάρσου όμως!

Ο δεύτερος είναι και ο πιο σοβαρός. Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πολλές ανατροπές σε διάφορα θέματα, ανατροπές που αλλάζουν τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού σκηνικού, όπως για παράδειγμα ο εναρμονισμός του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ με αυτόν της FIFA, αλλά και η παράγραφος του νέου αθλητικού νομοσχεδίου που απαγορεύει τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ θέλουν πρώτα να μελετήσουν τις αλλαγές που έρχονται και μετά να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που ίσως και να μην… επιθυμούν όλες αυτές τις αλλαγές.

Από την ατζέντα της ΠΑΕ δεν παραγράφηκε η συνάντηση, αλλά μπήκε σε ημερομηνία που θα τη βολέψει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα