Του έκοψε το λαιμό για ένα τρακτέρ!

Συγκλονισμένη είναι η Ελλάδα από την δολοφονία ενός 14χρονου αγοριού στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να είναι, όπως ομολόγησε και ο ίδιος, ένας φίλος και συνομήλικος του άτυχου Τάσου, ο οποίος είχε πάει μαζί με το θύμα στο αναψυκτήριο το Σάββατο το βράδυ. Τα παιδιά τσακώθηκαν για το ποια από τις δυο οικογένειες είχε το καλύτερο τρακτέρ.

Οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι εξ αρχής ότι ο δράστης δεν ήταν κακοποιός αλλά γνωστός του θύματος κυρίως από το γεγονός πως πέταξε το φονικό μαχαίρι λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.

Ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και παραμένει υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι πέρα από το μοιραίο βράδυ δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το θύμα τα δύο τελευταία χρόνια. Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα έκανε υποτιμητικά σχόλια για πλήθος ζητημάτων από την παρουσία του στο σχολείο μέχρι την οικογένειά του “Με μείωνε και μιλούσε άσχημα για μένα και για την οικογένειά μου”, φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς.

Από τις αρχές ερευνάται εάν τα δύο παιδιά είχαν κατά το παρελθόν κάποια προηγούμενα και εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο εάν αυτό ήταν γνωστό, όπως επίσης εάν απασχόλησε ποτέ την εκπαιδευτική κοινότητα της Γέφυρας.

Ο Πρόεδρος της Γέφυρας που μίλησε στον ΑΝΤ1, είπε πως σύμφωνα με όσα ακούγονται τίποτα σοβαρό δεν υπήρχε ανάμεσα στα δύο αγόρια. Κάποιοι κάνουν λόγο για αντιδικία που ξεκίνησε για το ποια οικογένεια είχε το καλύτερο τρακτέρ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα