Τούρκοι «μνηστήρες» θέλουν να… αρπάξουν τον Κάμπελ!

Ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του στην υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ! Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, τόσο η Γαλατασαράι, όσο και η Φενέρμπαχτσέ, έχουν καταθέσει προσφορές στην Άρσεναλ για τον Κοσταρικανό παίκτη…

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Κάμπελ, ή, στην χειρότερη περίπτωση, να ανανεώσουν το δανεισμό του. Ωστόσο, η κατάσταση αρχίζει και περιπλέκεται αρκετά. Από τη μία υπάρχει έντονο ενδιαφέρον των δύο μεγάλων τουρκικών ομάδων, οι οποίες και χρήμα διαθέτουν και κίνητρο προσφέρουν στους παίκτες.

Όμως οι «γείτονες» δεν αποτελούν το μοναδικό πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς το… χειριστήριο είναι στα χέρια του Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα εντάξει στα πλάνα του τον Τζόελ Κάμπελ, ή αν θα τον δώσει δανεικό, ή θα τον παραχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή. Σε ανύποπτο χρόνο, ο Βενγκέρ είχε δηλώσει πως θέλει πίσω τον Κοσταρικανό, καθώς η παρουσία του στον Ολυμπιακό, τον έχει ικανοποιήσει πλήρως. Σε κάθε περίπτωση, την απόφαση θα λάβει ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον Ολυμπιακό να ενεργοποιείται πιο έντονα, μετά και το ζωηρό ενδιαφέρον των δύο τουρκικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα