Το «κόλπο γκρόσο» με Σιμεόνε και Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιχειρήσει η Παρί

Την πρόσληψη του Ντιέγκο Σιμεόνε στην τεχνική ηγεσία και την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με το έγκυρο France Football.

Όπως, αναφέρει το ρεπορτάζ του γαλλικού περιοδικού, ο Σιμεόνε έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Παρί με τα επιτεύγματά του στην Ατλέτικο και θα ήθελαν να τον δουν στον πάγκο της ομάδας τους. Πρόκειται για σενάριο εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί με δεδομένο ότι και ο Αργεντινός τεχνικός δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να αφήσει τους «ροχιμπλάνκος», ενώ πρόσφατα ο ‘ίδιος ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέλ Αλ-Κελαιφί είχε ξεκαθαρίσει πως θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Λοράν Μπλαν.

Όσον αφορά τον Ρονάλντο, τα σενάρια περί μεταγραφής στο γαλλικό σύλλογο δεν λένε να κοπάσουν, καθώς η Παρί είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που θα μπορούσαν να δώσουν τα χρήματα για να τον αποκτήσουν. Στο στόχαστρο, σύμφωνα με το «France Football» είναι, επίσης, ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο, Γιαν Όμπλακ, που κάνει εξαιρετική σεζόν, αλλά και ο αμυντικός μέσος της Μαρσέιγ, Λας Ντιαρά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα