Τι λέει ο Νίκος Χορταρέας για τη σύλληψή του στην Κύπρο

 

Στην Κύπρο συνελήφθη πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Χορταρέας, φέροντας βαρείς κατηγορίες ότι εξαπατούσε γυναίκες για να τους παίρνει χρήματα. Ο αστρολόγος εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη όπου εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Όπως υποστήριξε στην Κύπρο επικρατεί το αγγλικό δίκαιο βάσει του οποίου δεν επιτρέπεται να “ρίχνεις τα χαρτιά”. «Εγώ μόλις είχα μπει στο μαγαζί όταν έκατσε απέναντί μου μια κυρία, μια μικρή κοπέλα. Με ρώτησε πόσα παίρνω για τον καφέ και της είπα δωρεάν και πόσα για τα χαρτιά και της είπα 50 ευρώ. Της λέω “τι θέλετε να δούμε, για αίσθημα;” και στη συνέχεια ανοίγω 3 κάρτες. Εκείνη τότε βγάζει ένα χαρτί και μου λέει είναι αστυνομικός και έρχονται δύο άλλοι και μου λένε “καλά δεν ξέρατε ότι εδώ απαγορεύεται το φλιτζάνι γιατί έχουμε αγγλικό δίκαιο;” Και έτσι έγινε» εξήγησε χαρακτηριστικά.

«Εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να ξέρω πώς λειτουργεί το δίκαιο στην Κύπρο; Ήταν στημένο, την καταγγελία έκανε συνάδελφός μου» συμπλήρωσε για την υπόθεση τονίζοντας, μάλιστα, ότι για τα χρήματα που πήρε από την αστυνομικό της έκοψε μέχρι και απόδειξη.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα