Το «κόλπο γκρόσο» με Τέβες επιχειρεί η Παρί Σεν Ζερμέν!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Κάρλος Τέβες από τη Γιουβέντους επιχειρεί να πετύχει η Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας ως εναλλακτική επιλογή της τον σαφώς νεώτερο Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή με τα ηγετικά και οργανωτικά προσόντα του Τέβες. Η φετινή σεζόν είναι από τις καλύτερες στην καριέρα του Αργεντινού άσου, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε βαρόμετρο για την απόδοση της «γηραιάς κυρίας».

Ωστόσο, ο ίδιος εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, καθώς αισθάνεται ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στην ομάδα του Τορίνο. Μέχρι πρότινος, οι πιθανότητες να «σπάσει» το συμβόλαιό του και να φύγει από την ιταλική ομάδα ήταν ελάχιστες και αφορούσαν αποκλειστικά την επιστροφή του στην Αργεντινή και στην Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν. Οι Ιταλοί έχουν την αίσθηση πως πίσω από την επιθυμία του Τέβες να αλλάξει περιβάλλον κρύβεται η Παρί Σεν Ζερμέν, στελέχη της οποίας επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό της «γηραιάς κυρίας».

Στο Παρίσι γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης και για τον λόγο αυτόν έχουν ως εναλλακτική επιλογή τον Βραζιλιάνο Αλεξάντρ Λακαζέτ της γαλλικής Λιόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα