Το ματς και η ανατροπή της δεκαετίας στη Ρωσία (Video)

Η Μορντόβια Σαράνσκ προηγήθηκε 3-0, αλλά ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 4-6

Απίθανο παιχνίδι για την πρώτη κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος. Η Μορντόβια Σαράνσκ προηγήθηκε 3-0 στο 15’ (!) της πρωτοπόρου ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά τελικά κατάφερε να ηττηθεί με 4-6, παρά το ότι έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη παραπάνω!

Το φανταστικό αυτό παιχνίδι των δέκα τερμάτων, των ευκαιριών, των δοκαριών, των αποβολών και των ανατροπών  θα μείνει σίγουρα στην ιστορία του ρωσικού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στα πρώτα δευτερόλεπτα, έκαναν το 2-0 με φάουλ έξω από την περιοχή σε φάση που αποβλήθηκε ο Μάριο Φερνάντες και δύο λεπτά αργότερα το 3-0 πριν καν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα! Σε αυτό το χρονικό σημείο και με την ΤΣΣΚΑ να παίζει με δέκα, όλα έδειχναν τελειωμένα για τους μοσχοβίτες.

Στο β’ μέρος σε μία από τις πρώτες οργανωμένες της επιθέσεις η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να μειώσει στο 50’ με τον Πατσένκο και όταν λίγο αργότερα αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες με την αποβολή του Γιανίκ Τζαλό, οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν πραγματικά στην ανατροπή. Αρχικά μείωσαν με τον Τόσιτς στο 58’ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ισοφάρισε ο Σεϊντού Ντουμπιά! Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα (4-3) στο 68’, αλλά πλέον οι πρωτοπόροι ήξεραν πως είναι μέσα στο παιχνίδι και με τρία γκολ στο τελευταία δεκάλεπτο μετέτρεψαν το σκορ σε 4-6!  Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΤΣΣΚΑ είχε δεχθεί τέσσερα γκολ στα πρώτα οκτώ ματς του πρωταθλήματος και άλλα τέσσερα σε ένα και μόνο αγώνα!

https://www.youtube.com/watch?t=107&v=1CJad4ufjpw

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα