Το μεγάλο «αντίο» στον Γιάννη Αγγέλου

Συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι όλου του πολιτικού και όχι μόνο φάσματος είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας το ύστατο χαίρε στον Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 66 ετών έχασε τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η κηδεία του στενού συνεργάτη και επιστήθιου φίλου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, και αργότερα το μεσημέρι έγινε η ταφή στο Β‘ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον Γιάννη Αγγέλου κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του με εξαιρετικό θάρρος και αξιοπρέπεια, ενώ το ίδιο ευγενή, σεμνό και αγωνιστή τον περιγράφουν οι πολιτικοί φίλοι και αντίπαλοί του.

Ο Γιάννης Αγγέλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950 και μεγάλωσε στην πρωτεύουσα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ακολούθησε το επάγγελμα του δικηγόρου.

Ο Γ. Αγγέλου ξεκίνησε να εργάζεται στην επιχείρηση του Αλέκου Καραμανλή, πατέρα του τέως πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή και το 1989, μαζί με τη σύζυγό του Αλεξάνδρα Μουρτζά, μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη για να συνεργαστούν με τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο Γιάννης Αγγέλου ήταν πατέρας δύο παιδιών, του Άγγελου και του Δημήτρη, και παράκληση της οικογένειας ήταν, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

ImageHandler kid20

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα