Το μεγάλο δίλημμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα στη μέχρι τώρα καριέρα του βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή αν θα μείνει στη Ρεάλ, επιδιώκοντας ρεκόρ σε προσωπικό επίπεδο!

Σύμφωνα με πηγή από το στενό περιβάλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ, η σκέψη του βρίσκεται συνεχώς στους «κόκκινους διάβολους». Στη Ρεάλ έχει κουραστεί, παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με τη διοίκηση ή με τον προπονητή. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος κατ’ επανάληψη, η καρδιά του βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γράψει τη δική του ιστορία στη Μαδρίτη. Οι επιδόσεις του παραπέμπουν σε ιστορικά ρεκόρ. Η κατάκτηση τίτλων και οι προσωπικοί στόχοι που έχει θέσει, θα πρέπει να θυσιαστούν, προκειμένου να επιστρέψει στην Μάντσεστερ. Είναι τόσο αποφασισμένος ώστε να εγκαταλείψει το… ραντεβού με την ιστορία, για τη μεγάλη του αγάπη; Θα το δούμε το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν, ο Πορτογάλος δεν έχει αποφασίσει. Το μυαλό του βρίσκεται συνεχώς στην επιστροφή στον αγγλικό σύλλογο, αλλά σταθμίζοντας όσα θα χάσει με την αποχώρησή του από τη «βασίλισσα», διαπιστώνει πως το τίμημα θα είναι μεγάλο.

Πρώτα απ’ όλα, ο Ρονάλντο θέλει να κατακτήσει το φετινό Champions League με τη Ρεάλ. Καμία ομάδα, μέχρι στιγμή, δεν έχει σηκώσει για δυο συνεχόμενες χρονιές την κούπα, στον συγκεκριμένο θεσμό. Ο 29άχρονος παίκτης θέλει να το πετύχει και μπορεί να φτάσει το στόχο του μόνο ως παίκτης της ισπανικής ομάδας.

Υπάρχει όμως, μία ακόμη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη επιδίωξη σε προσωπικό επίπεδο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη στιγμή έχει πετύχει 257 γκολ, σε 252 αγώνες με τη «βασίλισσα». Πρώτος παραμένει ο Ραούλ, με 323 τέρματα. Εφόσον ο Ρονάλντο συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό, αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ του Ραούλ την περίοδο 2015 – 2016. Δηλαδή όχι την τρέχουσα περίοδο, αλλά την επόμενη. Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μεγάλο είναι το δίλημμα για τον παίκτη. Εξάλλου, δεν προτίθεται να αφήσει μία μεσαία ομάδα, αλλά τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ονειρευόταν από μικρό παιδί να αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα