Το μη «Χ»είρον, βέλτιστον

Ως ένα τεστ για να μετρήσει δυνάμεις, αντιμετώπισε η ΑΕΚ το ματς κόντρα στον αξιόμαχο Πανθρακικό για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το τελικό 0-0 μπορεί να κριθεί δίκαιο.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αυτό δεν μεταφράστηκε και σε ουσιαστική απειλή για τα καρέ του συλλόγου της Κομοτηνής, αφού η «Ένωση» πλην μιας φάσης στο 23’ με τον Πλατέλλα, δεν έκανε αισθητή την παρουσία της επιθετικά.

Από την άλλη μεριά, ο Πανθρακικός επιβεβαίωσε ότι ακόμα δεν έχει «στρώσει» ως ομάδα (φαίνεται και από τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα), καθώς οι τελικές του προσπάθειες στην εστία του Ανέστη ήταν ελάχιστες και χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις. Παρ’ όλα αυτά, έχει να πορεύεται με τη συνεπέστατη αμυντική του λειτουργία καθώς δεν απειλήθηκε από την ποιοτική ΑΕΚ.

Ως συμπέρασμα, το τελικό αποτέλεσμα ευνοεί την ΑΕΚ καθώς «έβγαλε» την εκτός έδρας υποχρέωσή της χωρίς να χάσει και στη συνέχεια έχει δύο εντός έδρας ματς κόντρα σε Ηρακλή Ψαχνών και Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Σερφά, Λαδάκης, Μεχία (83’ Γουίλιαμ), Μπαϊκαρά, Τζάνης (57’ Κάσες), Αράμπα (57’ Ίγκορ), Ντιγκινί
Στον πάγκο έμειναν οι: Πασχαλάκης, Καθάριος, Φραγκουλάκης, Ποτουρίδης

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Κορδέρο, Ανάκογλου (90’+2’ Ρόβας), Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Πλατέλλας (86’ Μ. Ντούνης), Αραβίδης (72’ Ντακόλ)
Στον πάγκο έμειναν οι: Ντούνης Π., Γεωργέας, Γροντής, Ρόβας, Σαρρής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα