Στο 90’ έσωσε την… παρτίδα ο Εργοτέλης!

Μίνι εκπλήξεις επεφύλασσε η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου για τις ομάδες της Super League. Εργοτέλης, ΟΦΗ και Καλλονή τα βρήκαν… σκούρα και περιορίστηκαν στο ισόπαλο αποτέλεσμα, σε αντίθεση με Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Ξάνθη και Βέροια, που επικράτησαν.

Ο Εργοτέλης κατάφερε κυριολεκτικά στο τελευταίο… σφύριγμα να ισοφαρίσει τον Απόλλων Σμύρνης, στη Ριζούπολη. Το γκολ του Κοροζόνη στο 93’, διαμόρφωσε το τελικό 2-2, δίνοντας έστω και τον έναν βαθμό στους Κρητικούς. Το σκορ είχε ανοίξει, στο 36’, για τους φιλοξενούμενους ο Κούτρης, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αντέδρασε και με τα τέρματα των Κοτσώνη (57’) και Ανχούλο (70’) πήρε το προβάδισμα, το οποίο βέβαια, δεν κατάφερε να διατηρήσει.

Έκπληξη αποτελεί και το εντός έδρας 1-1 της Καλλονής με τον Τύρναβο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19’, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μανούσου, για να δεχθούν την ισοφάριση στο 43’, από τον Μιλουτίνοβιτς.

Ανάλογη είναι και η… ιστορία του ΟΦΗ, αλλά εκτός έδρας. Οι Κρητικοί παραχώρησαν 1-1 στη Ζάκυνθο, παρότι προηγήθηκαν στο σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μακρή, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 68’, με τον Βαρέλα και να διατηρήσουν τον βαθμό ως το τέλος του αγώνα.

Στον αντίποδα, σε περίπατο εξελίχθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης, με τον Αιγινιακό. Η ομάδα της Αρκαδίας επιβλήθηκε με 4-1, με τα τέρματα των Μπαράλες (34’ Πεν.), Τσοκάνη (38’) και Γιαννιώτα (71’, 79’). Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Μαρσέλο, στο 29’.

Άνετη μπορεί να χαρακτηριστεί η επικράτηση και του Πλατανιά, επί του Εθνικού Γαζώρου, με 3-1. Η ομάδα των Χανίων άνοιξε το σκορ με τον Μιλούνοβιτς, στο 28’. Ο Πάλλας ισοφάρισε σε 1-1, στο 51’. Το 3-1 διαμορφώθηκε με τα γκολ των Ναζλίδη (67’) και Ζαραδούκα (89’).

Η Skoda Ξάνθη νίκησε την Νίκη Βόλου, αλλά με το φτωχό 1-0 και δη στο 82’, με το γκολ του Ράνου.

Η Βέροια δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας, της οποίας επικράτησε με 4-1. Η «βασίλισσα του Βορρά» προηγήθηκε με δύο γκολ του Ντουμίτρου (16’, 29’). Στο 69’, ο Καμπόρα έκανε το 3-0 και στο 72’, ο Βλαχόπουλος μείωσε σε 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 76’, από τον Γεωργιάδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα