Με το μυαλό στην Άρσεναλ ο Κάμπελ

Ολυμπιακός… τέλος! Τουλάχιστον στην παρούσα φάση, ο Τζόελ Κάμπελ έχει το μυαλό του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και κατόπιν στην καθιέρωσή του στο ρόστερ της Άρσεναλ!

Ο διεθνής Κοσταρικανός θα αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση και, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Al Dia», θα επιστρέψει στους Λονδρέζους και θα τα δώσει όλα για να ενταχθεί στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ…

«Οι άνθρωποι της Άρσεναλ μου είπαν ότι θα συναντηθούμε μετά το Μουντιάλ. Επιστρέφω εκεί, είναι η ομάδα μου και έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Θα προσπαθήσω να παίξω, να κάνω καλή προετοιμασία και να κερδίσω μια θέση στο ρόστερ. Είμαι βέβαιος για τις δυνατότητές μου και ότι μπορώ να καταφέρω να παίξω στην Premier League, κάτι που δεν έγινε πέρσι για να πάρω παιχνίδια ενόψει του Μουντιάλ.

Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ με βοήθησαν πολύ. Έπαιξα 40 ματς σε πρωτάθλημα και Champions League, αυτή η διάρκεια μου έκανε πολύ καλό. Εμπιστεύομαι πολύ τον Μίτσελ, προσπάθησα να απορροφήσω όλα όσα μου έμαθε, μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Κι αυτό ήταν το μεγάλο όφελός μου. Δούλεψα σκληρά, έμαθα πολλά, νιώθω ότι είμαι καλός σχεδόν στα πάντα, αλλά έχω να βελτιωθώ κι άλλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα