Το μυαλό όλων στη ρεβάνς!

Τίποτα άλλο παρά το πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ στο Περιστέρι στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο δεν έχει στο μυαλό του ο Στέλιος Μανωλάς. Το προβάδισμα είναι υπαρκτό, αλλά το 1-0 δεν κατοχυρώνει την πρόκριση και αυτό το ξέρει καλά ο πολύπειρος Μανωλάς, που χρόνια ως προπονητής δεν μετράει, αλλά ως παίκτης έχει βρεθεί πολλάκις σε ανάλογα παιχνίδια.

Τα διλλήματα δεν αφορούν τόσο το σχήμα που αναμένεται να είναι το ίδιο με τον αγώνα του ΟΑΚΑ, το 4-2-3-1, αλλά τα πρόσωπα. Στην άμυνα καλείται να επιλέξει μεταξύ των Λαμπρόπουλου, Κολοβέτσιου και Άρθο, αφού Ντιντάκ και Γκάλο δεν βγαίνουν. Επίσης, στην τριάδα μπροστά από τους επίσης ακλόνητους Σιμόες και Γιόχανσον, πρέπει να επιλέξει κάποιους μεταξύ Μάνταλου, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας και Αραβίδη.

Ο Μάνταλος είναι ο σίγουρος (εκτός αν δεν είναι 100% καλά), αλλά οι υπόλοιποι δεν έχουν εξασφαλισμένη θέση.  Μπροστά, τέλος, ιδίως αν αγωνιστεί ο Αραβίδης ως εξτρέμ, θα υπάρξει ξεκάθαρο δίλλημα μεταξύ Τζιμπούρ και Πέκχαρτ. Αν ο Βάργκας τα είχε πάει καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι, τότε μάλλον θα ήταν δεδομένη η ενδεκάδα, αλλά επειδή η ΑΕΚ βρήκε το γκολ με τον Αραβίδη στα πλάγια, δεν αποκλείεται ο Μανωλάς να κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει ο Ανέστης (γιατί απαιτούνται δύο παίκτες κάτω των 20, άρα πρέπει να μπει στην αποστολή ο Ντούνης) και ο ανέτοιμος Πλατέλλας, ενώ ο Κορδέρο αναμένεται να την ακολουθήσει παρά το πειθαρχικό παράπτωμα του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα