Το… σκέφτονται για Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό

«Ανοικτό» παραμένει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ρομπέρτο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλες τις παραμέτρους και τις πιθανές συνέπειες της συμμετοχής του Ισπανού πορτιέρο στο ματς της Τούμπας.

Ο Ρομπέρτο επανήλθε στον κανονικό ρυθμό προπόνησης, ωστόσο επικρατεί μία επιφυλακτικότητα για τον βαθμό ετοιμότητάς του, πολύ δε περισσότερο, σε ένα ματς με τις ιδιαιτερότητες που έχει η αναμέτρηση στην Τούμπα. Οπωσδήποτε η παρουσία του Ισπανού γκολκίπερ στα γκολπόστ του Ολυμπιακού προσδίδει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά στον Πειραιά υπολογίζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, η οποία μπορεί να κρίνει την έκβαση ενός αγώνα.

Ο Ρομπέρτο απέχει αρκετό διάστημα από την αγωνιστική δράση και η επαναφορά του σε ένα ματς που μυρίζει… μπαρούτι, ίσως και να μην αποτελεί την πιο σοφή λύση. Η διαφορά των οκτώ βαθμών από τον ΠΑΟΚ σαφώς και δημιουργεί ένα διαφορετικό πλαίσιο, το οποίο προσφέρει στον Ολυμπιακό την άνεση να μετράει με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα δεδομένα.

Ο Βίτορ Περέιρα θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει και αφού πρώτα μιλήσει με τον Ρομπέρτο, ώστε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα