Το στερνό “αντίο” στον Κώστα Λινοξυλάκη

Σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία όλων σχεδόν των παλαιμάχων της δεκαετίας ’60 και ’70, καθώς και πολλών νεότερων, τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η νεκρώσιμη ακολουθία για τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού, Κώστα Λινοξυλάκη, με δαπάνη του δήμου Αθηναίων.

Μεταξύ των παρόντων ήταν ο Κώστας Νεστορίδης, o Κώστας Πολυχρονίου και Ηλίας Υφαντής, αντίπαλοι του “Λίνο” στα γήπεδα, αλλά φίλοι του εκτός.

Από την παναθηναϊκή οικογένεια παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Καρανάσος, την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ υπήρχε αντιπροσωπεία και από τον δήμο Αθηναίων, μιας και ο Κώστας Λινοξυλάκης είχε διατελέσει αντιδήμαρχος και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου επί σειρά ετών.

Στεφάνια στη μνήμη του κατατέθηκαν από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Επίτροπο της Ελλάδας στην Ε.Ε., Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Ντόρα Μπακογιάννη, την ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη, την Θύρα 13 και τον δήμο Αθηναίων.
Οι Αριστείδης Καμάρας και Νίκος Τζουνάκος εκφώνησαν επικηδείους και η κόρη του εκλιπόντος ευχαρίστησε όσους ήταν παρόντες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα