Το τελευταίο αντίο στην Ευαγγελία Σαμιωτάκη

Το δρόμο για να “συναντήσει” τον αγαπημένο της σύζυγο, Σπύρο Καλογήρου, πήρε η Ευαγγελία Σαμιωτάκη, η οποία κηδεύτηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Ωρωπό. Η “μεγάλη” κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία αντιμετώπιζε πολλά κινητικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και είχε καταρρακωθεί από το θάνατο του αγαπημένου της Σπύρου, έσβησε τα ξημερώματα του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς.

Γνωρίστηκε με τον Καλογήρου σε ηλικία 18 ετών κι ο έρωτάς της για εκείνον ήταν κεραυνοβόλος.Η μεγάλη διαφορά ηλικίας (12 χρόνια), δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για το ζευγάρι. Αγαπούσε βαθιά ο ένας τον άλλο και γι’ αυτό το λόγο, η γλυκύτατη ηθοποιός δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του τον Ιούνιο του 2009, ενώ σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως είχε ετοιμάσει η ίδια την τελευταία της κατοικία, ακριβώς δίπλα στον άνδρα της ζωής της.
Πλήθος κόσμους την αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Κυριακής στον Άγιο Αθανάσιο Μαρκόπουλου, μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Λία Βασιλείου, ο Γιώργος Γεωργίου, ο Μάκης Κωστίνης, ο Γιώργος Λαμπάτος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα