Το άγριο κράξιμο του Μαστοράκη στην Μπάρμπα και στους παρείσακτους στην κηδεία της Ζωής

Με το δικό του καυστικό τρόπο σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη ο Νίκος Μαστοράκης. Αφού αρχικά παρέδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας στους δημοσιογράφους που κάλυψαν τον θάνατο αλλά και την κηδεία της ηθοποιού, κατηγορώντας τους για χρήση φθαρμένων κλισέ λέξεων, στην συνέχεια ο κ. Νίκος Μαστοράκης ξεμπρόστιασε δημόσια μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο  Facebook όλους αυτούς που δήθεν λυπήθηκαν και πήγαν μόνο και μόνο για να φωτογραφηθούν.

Εκείνη όμως που τον έκανε να ξεσπαθώσει ήταν η Βάνα Μπάρμπα, που επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.

«ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ…
… με τα τυποποιημένα προϊόντα του ηλεκτρονικού Τύπου, όσων άνευ σημασίας μικρογραφιαδων επιχείρησαν να περιγράψουν την κηδεία της Ζωής. Ανατρίχιασα με τα φθαρμένα κλισέ “τραγικές φιγούρες οι δικοί της,” “το τελευταίο αντίο,” “το τελευταίο χειροκρότημα,” “κατέρρευσε η Τάδε,” “λύγισε η Δείνα.” Της μοναδικής αυτής γυναίκας, της έπρεπε βαθύτερο συναισθηματικό αποχαιρετιστήριο. Ανατρίχιασα με τις πολιτικές μούρες που πήγαν να “συμπαρασταθούν.” Ανατρίχιασα με τους παρείσακτους, άσχετους που πήγαν μόνο για να τους βγάλουν μία  φωτογραφία. Ανατριχίλα και η θέα της Βάνας Μπάρμπα που βρήκε την κατάλληλη περίσταση για να φορέσει βαθύ ντεκολτέ.
Η Ζωίτσα θα γέλαγε. Με εκείνο το θρασύτατο, πηγαίο, κελαρυστό γέλιο-υπογραφή της ορθάνοικτης, φωτεινής ψυχής της…» ανέφερε στο status του στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα