Στο χειρουργείο με πολλαπλά κατάγματα η Βάνα Μπάρμπα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα ύστερα από ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο, όπου βρέθηκε την Κυριακή για να παρακολουθήσει την παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης”.

Όπως η ίδια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, ένα γλίστρημα που είχε της προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα και γι’ αυτό χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

H δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή..δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος…Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας Δεσμώτης. ..με ενθουσιασμό το χειροκρότημα.. και μετά ένα αστείο γλίστρημα και…να το, το κακό.. Πολλαπλά. κατάγματα… και τώρα εγχείρηση.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Άργους και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη..και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα…. Κακό καλοκαίρι, δύσκολο…. Πάμε παρακάτω.. έχει ο Θεός… Να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταθηκαν οι κουμπάροι μου Στρατός Σοφία ..και ο φίλος μου Πάρις Αμοργιανός…. Τους ταλαιπώρησα τόσο… Αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο μέσα του. Αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα